mandag 10. november 2008

Vinnerlykke


Vinnerlykke er noe jeg har veldig lite av! De eneste gangene jeg pleier å vinne, er når det skal trekkes ryddekomité etter julebord på jobb o.l.
Men her om dagen fikk jeg beskjed om at jeg hadde vunnet en gave hos Tines Kreative hjørne! Jippi! Jeg har gått her og vært spent på hva postmannen skulle komme med. Og i dag var dagen! En nydelig pakke med rosa bånd ventet på meg da jeg kom hjem fra jobb. Forøvrig en utrolig slitsom dag på jobb og desto gladere ble jeg for en overraskelse! Bare den store sjokoladeplata fikk meg til å stråle. Det var akkurat det jeg trengte nå!
Pyntede stearinlys, fine fyrstikkesker og servietter! Og det var mitt! Vunnet og forhåpentligvis vel fortjent! Lysene og serviettene skal få ligge til pynt ei stund. Fyrstikkeskene blir nok tatt i bruk allerede i kveld. Og sjokoladen, den er allerede fortært. Etter middag fikk jeg meg ei stund alene i senga med et interiørblad, ei HEL plate sjokolade og jeg var og er lykkelig! Tusen takk du bloggevenn med godt øye for hva som gleder et kvinnehjerte i mørketida!
Klem





søndag 9. november 2008

De siste solstrålene

Her jeg bor nærmer mørketida seg. Jeg har aldri tenkt så mye over disse ukene uten sol, men i år kjenner jeg at det kommer til å bli litt tungt. Jeg kjenner at sola gir meg energi. Å være ute i lyset kjennes godt!
Ungene og jeg var ute i formiddag. Rusla rundt i hagen, hengte opp mat til "pip-pip" og smakte på en isklump. Det er så mye nytt og spennede å oppdage sammen med lillemor! Hun fryder seg over alle selvfølgelighetene vi andre overser. Hun får meg til å oppdage verden på ny! Og det føles vidunderlig!
Vel inne i ovnsvarmen igjen, måtte jeg forevige lyset som strømmet inn vinduene. Og lagde lysende triper på veggene.


Ha ei fin uke folk, både dere i sol og dere i mørketid!

onsdag 5. november 2008

Jeg liker orkidéer!




Og i kveld har jeg rydda plass til to nye i vinduskarmen i stua. Ellers skjer det lite nytt her. Dagene går, den ene etter den andre, og vi er opptatt med hverdagslige ting som foreldremøter, skitrening, korøving, middagslaging, leser bøker for ungene om kveldene, hjelper til med lekser, henter og bringer - og jeg syns vi får dagene til å henge sammen med på en fin måte. Det er viktig! Men mye tid til styling av huset er det nå ikke :-) Men i kveld altså; levende lys og orkidéer i stua. Jeg trives og kjenner at det er godt å være til!