onsdag 23. januar 2008

Kosekveld


I kveld har gubben vært ute, ungene sovna til rett tid og kvelden var helt og holdent MIN! Ofte blir jeg da bare virrende rundt og ikke greie å bestemme meg for hva jeg skal bruke tida til og hvilken CD jeg skal lytte til. Men i kveld var det Kari Bremnes i CD-spilleren, tente lys i vinduet og symaskinen på kjøkenbordet. Resultatet ble en liten tøypose som vesla kan ha suttene sine i. Og jeg er i strålende godt humør!

mandag 21. januar 2008

Bildekluss

For en fersk blogger med mye på hjertet er det frustrerende å ikke få bildene som jeg vil ha dem. Syns fargene blir feil, lyset blir feil og litt av gleden forsvinner underveis. Noen som har noen geniale tips? Jeg bruker et nytt digitalkamera, 10 mpx. Skulle vel være håp?
Hvis jeg får tid ikveld etter at ungene har lagt seg, vil jeg finne fram kamera og kose meg med å planlegge neste innlegg på bloggen min. Må jo bare prøve meg fram. Blir nok bedre etterhvert!

torsdag 17. januar 2008

Ut med julestjernene...

og inn med andre blomster. Hvert år skjer det samme: Når desember kommer, får jeg ikke nok av julestjernene. Jeg kjøper stadig en ny og til jul står det en julestjerne, rød eller hvit i nesten hvert rom. Men så, et stykke ut i januar, så begynner jeg å lure på hvordan jeg kan bli kvitt dem. Plutselig er de ikke så fine lenger. Det komiske er at jeg syns litt synd på dem, så det er uaktuelt å bare kaste dem ut. Istede, og dette er virkelig komisk; så begynner jeg å "glemme" å vanne dem. Det føles liksom bedre å skulle hive blomster som ikke ser så bra ut... Nå har jeg bare en hvit julestjerne igjen i gangen. Den er fortsatt fin og skal få stå enda ei stund.

I ettermiddag var jeg på gartneriet i nærheten og kjøpte med noen nye krukker og et par nye blomster i full prakt. får håpe de ikke blomstrer av så fort!




onsdag 9. januar 2008

Januarblues

Det er alltid litt vemodig å pakke bort julepynten. Jeg er av dem som utsetter dette i lengste laget. I ettermiddag plukket jeg ned et par engler fra vinduet i stua, skiftet ut en rød hekleduk med en hvit linduk. Resten blir tatt litt etter litt. I morgen kveld er det venninnekveld hos meg og da tenkte jeg å legge på nye duker, slik at julefølelsen ikke er overveldende. Jeg innrømmer jo at jula definitivt er over for denne gang. Egentlig...

Legger ved noen bilder fra huset vårt, tatt i kveld mens sønnen spiser skive med hvitost og lillemor sover søtt i senga si. Gubben på kino - og jeg har det alldeles utmerket! :-)



Denne engelen skal få stå framme hele året!


Det ble litt tomt her i hjørnet nå som kurven med julestjerne forsvant. Må finne noe mer å pynte med. Noen forslag? Ikke noe julerødt igjen på kjøkkenhylla mi...